Bemutatkozás
ISO 9001
"Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent,
mondhatnám, nem tehet sokat: egyesített erőknek
pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges."

Kölcsey Ferenc

Családunk mottója is lehetne ez a Kölcsey - idézet. Az összefogás, az együttes munka jellemzi a Károly - családot.
Cégünk, az ELASTIC '91. KFT. családi vállalkozásként indult 1991-ben. Megálmodója és alapítója Károly Ferenc és Károly Ferencné voltak.

Úgy gondoljuk, mai rohanó világunkban a család biztos hátteret tud nyújtani, és a "több lábon állás", a különféle tevékenységek, szolgáltatások egy kézben történő összpontosítása is segítség ebben.

A fürdőruhagyártás/forgalmazás, a köztisztasági munka, a telekommunikáció, a szállítmányozás, valamint az egyéb kereskedelmi - szolgáltató tevékenységek nem állnak távol egymástól, ha a szervezők, irányítók, az ELASTIC '91 KFT vezetői és munkatársai ugyanazokat az elveket vallják: pontosság, megbízhatóság, eredményesség. Ez teszi lehetővé, hogy cégünk a hazai és nemzetközi piacon egyaránt több mint egy évtizede sikeresen működik.

Az ELASTIC '91 KFT. szolgáltatásaiban a minőségre és a sokoldalúságra helyezi a legfőbb hangsúlyt. Magasan képzett szakemberei a legmodernebb technikai háttérrel kívánnak segítséget nyújtani Önnek és cégének.
Hivatásunknak érezzük, hogy ezt a rendkívül sokrétű, felelősségteljes, nagy hozzáértést igénylő munkafolyamatot a lakosság teljes megelégedésére lássuk el.


Projektek

Eszközbeszerzés az Elastic’91 Kft-nél

Eszközbeszerzés az Elastic’91 Kft-nél

ELASTIC ’91 KFT TELEPHELYÉNEK ENERGETIKAI HATÉKONYSÁGFOKOZÁSI CÉLÚ FELÚJÍTÁSA

Képzések az Elastic’91 Kft-ben (TÁMOP-215-07/1 keretében)
Új Magyarország Fejlesztési Terv
Érvényes XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!